Το The Mall Athens γίνεται για έναν ολόκληρο μήνα ο Νο 1 προορισμός για τους μικρούς μας φίλους! Από τις 15 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου, οι μικροί επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του παιδότοπου εντελώς δωρεάν!

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens ένα voucher, με το οποίο θα μπορούν να επισκεφθούν παιδότοπους στο κατάστημα ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, δωρεάν.

Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν μερικές ώρες με ατέλειωτο παιχνίδι και διασκέδαση και ταυτόχρονα θα ανακαλύψουν ένα νέο παιχνίδι: τα μοναδικά Blue Blocks σε διάφορα σχήματα και σχέδια, που εξάπτουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για απίθανες κατασκευές.

Ένας μήνας με δωρεάν παιδότοπους για τους μικρούς επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου, ένας μήνας γεμάτος διασκέδαση στον απόλυτο προορισμό για τα παιδιά.

Σας περιμένουμε!

Έλα στο The Mall Athens και επισκέψου τους δωρεάν παιδότοπους!

*Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας για την είσοδο στους Παιδότοπους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα τα Αηδονάκια στο 2106300377.