Γνώρισε από κοντά ένα παραμυθένιο σκηνικό στο The Mall Athens!

Φέτος το Πάσχα, το The Mall Athens είναι ο Νο 1 προορισμός για μικρούς και μεγάλους! Από τις 8 Απριλίου μέχρι και τις 30 Απριλίου το αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Η έκθεση του Πινόκιο, του παραμυθιού που μεγάλωσε γενιές και γενιές και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, έρχεται στο εμπορικό κέντρο που γίνεται ξανά ο Νο 1 προορισμός.

Σε όλο το εμπορικό κέντρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση που θα είναι αφιερωμένη στο παραμύθι. Πιο συγκεκριμένα, τεράστια, τρισδιάστατα εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα, θα βρίσκονται στα επίπεδα του The Mall Athens, επιτυγχάνοντας μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Από τον ίδιο τον Πινόκιο και το ξυλουργείο του Τζεπέτο μέχρι το σπίτι της Νεράιδας και την τρομερή φάλαινα, οι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα “ταξιδέψουν” σε έναν κόσμο παραμυθένιο.

Τι θα συναντήσουν συγκεκριμένα οι επισκέπτες στο The Mall Athens;

● Στο ξυλουργείο του Τζεπέτο, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τα εργαλεία του μαστρο Τζεπέτο που συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί η ατίθαση, μικρή μαριονέτα, ο αγαπημένος μας Πινόκιο.

● Στο θέατρο με τις μαριονέτες, θα βρεθούν μπροστά σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του παραμυθιού, σε ένα υπέροχο σκηνικό.

● Στο σπίτι της Νεράιδας, θα μαγευτούν με την παρουσία της καλής Νεραϊδας που έσωσε τη ζωή του μικρού Πινόκιο από τους πονηρούς κλέφτες και του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή να κάνει το σωστό, αυτό που η αγάπη ορίζει.

● Στη χώρα της καλοπέρασης, που κανείς δε δουλεύει, κανείς δεν πάει σχολείο και τελικά εμφανίζεται ο Πινόκιο με τα γαϊδουρινα αυτάκια, αφού αθέτησε την υπόσχεσή του στην Γαλάζια Νεραϊδα ότι θα αλλάξει και δε θα παρασυρθεί ξανά.

● Στα Λεφτόδεντρα και το Χωράφι των Θαυμάτων θα δουν το “μαγικό δέντρο” στο οποίο εκτυλίχθηκε ακόμη μία περιπέτεια του Πινόκιο.

Επιπλέον, κάνοντας τις αγορές σας από τα 195 καταστήματα του The Mall Athens μπορείτε να παραλάβετε από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο επίπεδο, ένα μοναδικό QR Code για την στείλετε την πιο εντυπωσιακή ευχητήρια κάρτα

Βήμα 1ο: Πραγματοποιείστε τις αγορές σας από τα καταστήματα του The Mall Athens.

Βήμα 2ο: Παραλάβετε από το Γραφείο Πληροφοριών την ευχητήρια κάρτα.

Βήμα 3ο: Σκανάρετε το μοναδικό QR Code.

Βήμα 4ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία.

Βήμα 5ο: Δημιουργήστε την ευχή που θέλετε να στείλετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Βήμα 6ο: Αποθηκεύστε το video σας.

Βήμα 7ο: Τοποθετήστε την κάρτα στο δώρο και στείλτε την ευχή σας.

Και φέτος το Πάσχα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Mall Athens!

Έλα στο The Mall Athens και δες τον Πινόκιο να ζωντανεύει!