Είσαι #dino fan; Το The Mall Athens είναι ο προορισμός σου !!

To The Mall Athens γίνεται για ακόμη μία φορά ο αγαπημένος προορισμός για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες εκατομμύρια χρόνια πίσω!

Πιο συγκεκριμένα, από τις 18 Φεβρουαρίου έως και τις 12 Μαρτίου οι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν την έκθεση Δεινοσαύρων που θα λάβει χώρα στο The Mall Athens.

Η έκθεση “ Δεινόσαυροι στο The Mall Athens” δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του εμπορικού κέντρου να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, να ενθουσιαστούν και να μεταφερθούν νοητά στην προϊστορική εποχή, ενώ οι μικροί (και οι πιο μεγάλοι) μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να ψυχαγωγηθούν ταυτόχρονα.

Οι “Δεινόσαυροι” είναι τα τεράστια, τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα, που διαθέτουν κίνηση και ήχο και δημιουργούν μέσα στο εμπορικό κέντρο το απίστευτο σκηνικό, του κόσμου όπου έζησαν τα προϊστορικά ζώα.

Συνολικά 17 διαφορετικά είδη δεινοσαύρων, ανάμεσα τους ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Κρυολοφόσαυρος, ο Τρικεράτοπας, θα μαγνητίσουν την προσοχή των επισκεπτών του The Mall Athens, του εμπορικού κέντρου που για περίπου 20 μέρες θα έχει “μεταμορφωθεί” σε έναν χώρο που θα μας ταξιδεύει στο παρελθόν.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στο The Mall Athens!