Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Ζήσε μοναδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο The Mall Athens!

Ας ξεκινήσουμε με μια μεγάλη αλήθεια. Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή αυτή είναι τελικά και τα πιο απλά. Και εξηγούμαστε. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν είσαι σε σχέση τότε μάλλον έχεις ήδη ξεκινήσει να κάνεις τα σχέδιά σου για το πώς θα περάσεις μοναδικά την γιορτή των ερωτευμένων με το ταίρι σου.

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο ραντεβού; Τι δώρο θα πάρεις; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που πιθανότατα σε βασανίζουν. Τα πράγματα όμως τελικά είναι πιο απλά απ΄ότι είχες φανταστεί. Με μια βόλτα στο The Mall Athens μπορείς να ζήσεις ένα τέλειο date με το ταίρι σου και ιδού τι μπορείς να κάνεις.

Ένα ‘’ζεστό’’ ξεκίνημα

Για να ξεκινήσει ωραία το ραντεβού σας, το Flocafe που βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens με τη ζεστή του ατμόσφαιρα, είναι ό,τι πρέπει για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αν είστε λάτρεις του καφέ και των ροφημάτων είναι ιδανικό place to be. Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε τον καφέ σας με ψώνια και να αγοράσετε επί τόπου τα δώρα σας, τα Starbucks και τα Everest σας περιμένουν για takeaway.

Για φαγητό στo ….

Ένα ωραίο ραντεβού πρέπει να συνοδεύεται και από ωραίο φαγητό. Στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens υπάρχουν πολλές προτάσεις για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα. Μπορείτε να κάνετε μια στάση για να απολαύσετε κάτι από τις νέες δημιουργίες της κολεξιόν γεύσεων του Palmie Βistro, πάντα σε προσιτές τιμές. Από την άλλη, αν θέλετε κάτι σε ιταλικό, ιδανική επιλογή είναι η La Pasteria, που πρώτη μας μύησε στην γοητεία της ιταλικής τρατορίας, με καθαρές γεύσεις και άρωμα Τοσκάνης. Δεν μπορούμε όμως να μην βάλουμε στη λίστα μας το κατάστημα KFC με τις αγαπημένες σε όλους συνταγές, ή τις επιλογές σε πίτσες από το κατάστημα Pizza.gr ή ακόμα και τα λαχταριστά burger από τα Goody’s ή από το κατάστημα Be Twins. Οι επιλογές είναι πολλές!

Κάτι για να γλυκαθείτε

Τι καλύτερο από το να δώσετε στη μέρα αυτή τη γλύκα που της αξίζει; Μια βόλτα από το Kayak για το καλύτερο παγωτό στην πόλη ή ένα frozen yogurt από το κατάστημα YASU είναι σίγουρα κάτι που θα το εκτιμήσει και το ταίρι, ενώ και στον Τερκενλή θα βρείτε λαχταριστές δημιουργίες, από κάτι απλό μέχρι μοναδικά γλυκά της nouvelle patisserie.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το The Mall Athens είναι ο ιδανικός προορισμός γι’ αυτό.

the mall athens valentine be twins

Κατάστημα Be Twins (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine everest

Κατάστημα Everest (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine flocafe

Κατάστημα Flocafe (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine goodys

Κατάστημα Goody’s (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine kayak

Κατάστημα Kayak (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine kfc

Κατάστημα KFC (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine la pasteria

Κατάστημα La Pasteria (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine palmie bistro

Κατάστημα Palmie Bistro (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine pizza gr

Κατάστημα Pizza.gr (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine starbucks

Κατάστημα Starbucks (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine yasu

Κατάστημα Yasu (Επίπεδο 3)

 

the mall athens valentine terkenlis

Κατάστημα Τερκενλής (Επίπεδο 3)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB