Παίξτε παρέα και κερδίστε απίστευτα δώρα! >

Το The Mall Athens γιορτάζει την πιο φανταστική εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, με... τον Harry Potter! Τους επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου περιμένουν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου μοναδικές εκπλήξεις με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο αγαπημένους μάγους της μεγάλης οθόνης παγκοσμίως.

Μέσω του website του The Mall Athens, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, θα μπορούν να συμμετέχουν σε δύο διαγωνισμούς και να κερδίσουν Harry Potter δώρα αλλά και να ενημερωθούν για τα Harry Potter προϊόντα που μπορούν να αγοράσουν  κατά τη διάρκεια των εορτών για τους ίδιους και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παιχνίδια, ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα με τον αγαπημένο Harry Potter και την παρέα του θα γίνουν οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες επιλογές! Μοναδικά προϊόντα για «μαγικές» αγορές!

Scan & Win

Οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν να επισκεφθούν τα 6 Harry Potter Stages που θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο και να σκανάρουν τα αντίστοιχα QR Codes. Μόλις ολοκληρώσουν την διαδρομή τους, αφού λοιπόν επισκεφθούν και τα 6 stages, με τον μοναδικό κωδικό που θα τους έχει σταλεί με email, θα μπορούν να παραλάβουν Lego Harry Potter δώρα από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο Επίπεδο του εμπορικού κέντρου.

Quiz & Win

Οι επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να κερδίσουν μεγάλα Harry Potter δώρα, μπορούν απαντώντας σωστά σε ένα multiple choice quiz 5 ερωτήσεων, να μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν Harry Potter δώρα όπως, Lego Hogwarts Castle, εικονογραφημένα βιβλία, βραχιόλια Pandora, Harry Potter στολές και μαγικά ραβδιά, backpacks, κασετίνες με όλη την συλλογή βιβλίων αλλά και Howard Castle.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Νο 1 προορισμός για τους φανς του Harry Potter είναι το The Mall Athens

Σε περιμένουμε για μοναδικές στιγμές!

Παίξτε παρέα με τον Harry Potter και κερδίστε απίστευτα δώρα! >