Κάνε τα ψώνια σου στο The Mall Athens και απίστευτες εκτπώσεις σε περιμένουν!

Το φθινόπωρο είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επενδύσεις στις σωστές αγορές είτε πρόκειται για την γκαρνταρόμπα σου (κυρίως γι’ αυτήν) είτε πρόκειται για το σπίτι σου. Αφού λοιπόν φτιάξεις τη shopping list σου, βεβαιώσου ότι έχεις βρει και τον σωστό προορισμό για να κάνεις τα ψώνια σου.

Και αυτό το φθινόπωρο, το The Mall Athens είναι ο νούμερο ένα προορισμός για shopping! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο “απογειώνει” την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών με μοναδικές εκπτώσεις.

Κάνε τη βόλτα σου στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο και ανανέωσε το στυλ σου εύκολα και οικονομικά! Το The Mall Athens προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για shopping, ενώ ταυτόχρονα είναι ο Νο 1 προορισμός για να μπορέσεις να απολαύσεις τα ψώνια σου ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο.

Αν είσαι γονιός, όσο εσύ θα κάνεις τις αγορές σου, το παιδί σου μπορεί να περνάει τον χρόνο του με πολύ παιχνίδι στους παιδότοπους στο κατάστημα ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΑ. Για το διάστημα των φθινοπωρινών εκπτώσεων, οι επισκέπτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο επίπεδο του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου, ένα voucher και να επισκεφθούν τους παιδότοπους στο κατάστημα ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, δωρεάν.

Και αυτό το φθινόπωρο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Mall Athens.