Μαγειρέψτε και Κερδίστε μοναδικά δώρα>

Το website του The Mall Athens γίνεται ο Νο 1 προορισμός για τους foodies!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο διοργανώνει για δεύτερη φορά τον μεγαλύτερο διαδικτυακό διαγωνισμό μαγειρικής με την… αύρα του Άκη Πετρετζίκη.

Αν αγαπάς τη μαγειρική, αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι στην κουζίνα και να δοκιμάζεις συνταγές των αγαπημένων σου σεφ, τότε είσαι ο/η πλέον κατάλληλος/η για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό του The Mall Athens. Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο διοργανώνει τον μεγαλύτερο διαδικτυακό διαγωνισμό μαγειρικής και δίνει τη δυνατότητα σε όσους θα δηλώσουν συμμετοχή να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Από τις 11 Οκτωβρίου έως και τις 25 Οκτωβρίου, οι λάτρεις της μαγειρικής θα έχoυν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα παρουσιάζοντας τα πιάτα τους.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να αντιγράψετε την συνταγή του Άκη, να φωτογραφίσετε το τελικό πιάτο και στη συνέχεια να ανεβάσετε το αποτέλεσμα στο ειδικά διαμορφωμένο site του The Mall Athens.

-Κάθε συμμετοχή κερδίζει δώρο μια αυθεντική τσάντα για ψώνια Always Hungry «Άκης Πετρετζίκης» και μπαίνει στην κλήρωση για μια κουζινομηχανή 1.100 ευρώ.

-Ο κάθε επισκέπτης που θα ψηφίσει το αγαπημένο του πιάτο, μπαίνει στην κλήρωση για μια κουζινομηχανή αξίας 200 ευρώ

-Οι 10 πρώτοι με τους περισσότερους ψήφους, κερδίζουν από μια ποδιά μαγειρικής "Good Food Is Joy - Cooking Is Therapy" του Άκη Πετρετζίκη.

Μην διστάζετε. Cooking with Akis Petretzikis and The Mall Athens και δεν θα χάσετε!

Βάλτε την ποδιά σας και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Καλή επιτυχία!
https://cooking.themallathens.gr/