Ο James Bond επιστρέφει! Ο θρυλικός πράκτορας 007 ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στη νέα ταινία της σειράς “No Time To Die” που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου. Η 25η περιπέτεια του James Bond σηματοδοτεί και το “τέλος εποχής” για τον Daniel Craig, o οποίος θα υποδυθεί για 5η και τελευταία φορά τον θρυλικό ήρωα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον σύγχρονη ιστορία του κινηματογράφου.

Αν ανήκεις στους “φανς” του James Bond, τότε έχει έρθει ήδη η στιγμή να αγοράσεις το εισιτήριό σου.

Ζήσε την ξεχωριστή εμπειρία παρακολούθησης της ταινίας στα Village Cinemas του The Mall Athens που διαθέτουν 14 αίθουσες με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου, και αποκλειστικά Dolby Atmos, για τέλεια απόδοση ήχου και άψογη ακουστική ευκρίνεια, καθώς και οθόνες μεγάλων διαστάσεων που θα “απογειώσουν” την εμπειρία θέασης μιας ταινίας που είναι γεμάτη δράση.

Επιπροσθέτως μόνο στα Village Cinemas στο The Mall Athens υπάρχει η αίθουσα Vmax Sphera, μία αίθουσα που βραβεύτηκε για το σύνολο των υπηρεσιών της ως η καλύτερη στην Ευρώπη, καθώς και οι Gold Class αίθουσες για την απόλυτη premium εμπειρία.

Η ταινία “ No Time To Die” έχει ήδη ξεκινήσει τις προβολές της από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Όσο για την πλοκή της, ο James Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα, όμως η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί απότομα.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!