Στο The Mall Athens Όλοι Κερδίζουν!

Παίξτε και Κερδίστε!>

Οι βόλτες στο The Mall Athens αποκτούν άλλο νόημα και το καλοκαίρι! Η επιτυχημένη ενέργεια “Shop Spin Win” του αγαπημένου εμπορικού κέντρου, φοράει τα καλοκαιρινά της και ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί και φέτος. Από τις 21/06 έως και τις 9/07, η αγοραστική εμπειρία στο The Mall Athens συνοδεύεται από τα πιο εντυπωσιακά δώρα.

Με αγορές άνω των 70 ευρώ από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, όλοι οι επισκέπτες κερδίζουν μοναδικά δώρα. Για να είσαι κι εσύ ένας από εκείνους που θα συνδυάσουν το shopping με δώρα, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο: Κάνε τις αγορές σου από τα καταστήματα του The Mall Athens (άνω των 70€).

Βήμα 2ο: Ζήτα τον μοναδικό κωδικό από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο Επίπεδο του εμπορικού κέντρου.

Βήμα 3ο: Μπες στο themallathens.gr/spin-n-win και πληκτρολόγησε τον κωδικό σου για να γυρίσεις ψηφιακά τον τροχό της τύχης και να δεις το δώρο που κερδίζεις.

Ανάμεσα στα δώρα που όλοι κερδίζουν βρίσκονται δωροκάρτες των 10€, 20€, 50€, 100€, ροφήματα cafe και Secret Offers από τα καταστήματα του The Mall Athens.

Στην περίπτωση που τύχεις την επιλογή Secret Offer, θα κερδίσεις την μοναδική προσφορά από το εκάστοτε κατάστημα, επιδεικνύοντας το ειδικό κουπόνι που θα έχει λάβει από το Γραφείο Πληροφοριών.

Μπείτε και Κερδίστε!>