Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στη χώρα μας και το The Mall Athens σε στέλνει στον κορυφαίο freerunning θεσμό! Οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Μπορείς να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά το μοναδικό θέαμα.

Ένα από τα πλέον γραφικά λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλλα να υψώνεται γύρω του, θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο freerunning θεσμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω! Το μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, θα συμπληρώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών. ένα ξεχωριστό event που πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν του Δήμου Πειραιά!

Το The Mall Athens δίνει την ευκαιρία σε τρεις μεγάλους τυχερούς να κερδίσουν, μέσα από κλήρωση, από μία διπλή VIP πρόσκληση και να ζήσουν την εμπειρία του Red Bull Art of Motion στις 10/7 στο Μικρολίμανο.

Από τις 10 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουνίου (κάθε μέρα μεταξύ 12:00 – 20:00), στο 2ο επίπεδο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα βρίσκεται ένα ειδικά διαμορφωμένο stage του Red Bull, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στο διασκεδαστικό παιχνίδι “Find the Cans”.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να βρουν τα πέντε κρυμμένα κουτάκια στην εικόνα που θα τους δίνεται και να κάνουν το καλύτερο σκορ για να κερδίσουν τις VIP προσκλήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του Red Bull στο The Mall Athens και παίξουν μία φορά το παιχνίδι “Find the Cans” σε ένα από τα tablet που θα υπάρχουν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι τις 24 Ιουνίου 2021.