Το The Mall Athens επιβεβαιώνει ξανά ότι είναι ο Νο 1 προορισμός για μικρούς και μεγάλους! Για σχεδόν έναν μήνα, από τις 27 Μαΐου έως και τις 20 Ιουνίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα φιλοξενήσει την έκθεση “Meet your favorite Superheroes”, η οποία απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε όσους αγαπούν τους υπερήρωες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Με μια βόλτα στο The Mall Athens, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη, «συναντώντας» τους αγαπημένους τους υπερήρωες σε ένα fun και ασφαλές περιβάλλον που υπόσχεται να χαρίσει στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια.

Πριν κανονίσεις τη βόλτα σου στο The Mall Athens, σου δίνουμε μια μικρή “γεύση” του τι θα συναντήσεις εκεί. Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα δεις μια μοναδική συλλογή από superheroes και συγκεκριμένα αγαπημένες φιγούρες των Thor, Batman, Wonder Woman, Captain America, Ironman, Black Panther, Rocket Racoon, Spiderman και Hulk.

Η συλλογή “Meet your favorite Superheroes” έρχεται να προστεθεί στις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει το The Mall Athens, κάνοντας upgrade στη συνολική εμπειρία που μπορεί να ζήσει μια οικογένεια στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

Αν, λοιπόν, αγαπάς κι εσύ τους υπερήρωες και θες να ζήσεις μαζί με την οικογένειά σου όσα περιγράψαμε, ραντεβού στις 27 Μαΐου στο The Mall Athens!