Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 21.00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 21.00.
Language
!

Ξαναζούμε το όνειρο @Τhe Mall Athens

Το The Mall Athens μπαίνει σε ρυθμούς Basket και σας καλεί να θυμηθούμε το όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την επίσημη αγαπημένη 13 χρόνια πριν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. 

Tότε που χορέψαμε συρτάκι στη Σαϊτάμα!

Τότε που ανεβήκαμε στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία!

Σε 2 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπάσκετ, στον 1ο και 3ο όροφο, σας περιμένουν έμπειροι προπονητές του Εurohoops για να σας μυήσουν στα κόλπα του μπάσκετ, να αναδείξουν τον παίκτη που κρύβετε μέσα σας, να κερδίσετε μπασκετικά δώρα μέσω διαγωνισμών, και μοναδικές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Επιπλέον στον 3ο όροφο του The Mall Athens θα γίνετε ένα με την Χρυσή Ομάδα του 2006, παίρνοντας θέση στο ειδικό Photo Booth που υπάρχει.  

Φορέστε την μπασκετική σας διάθεση και ελάτε στο The Mall Athens, τον No1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση, να «ταξιδέψουμε» στο χρυσό παρελθόν και να γίνουμε μέρος της ζωντανής ιστορίας της «επίσημης αγαπημένης».

Τα γήπεδα του μπάσκετ θα λειτουργούν από τις 21 έως και τις 30 Ιουνίου, καθημερινά  16.30 - 20.30 και τα Σάββατο 12.30 - 20.30 Κυριακή (μονό το γήπεδο του 3ου επίπεδου) 12.30 - 20.30. 

-->Supported by Sneaker Cage & Bodytalk

Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB