Το The Mall Athens και τα καταστήματα του γιορτάζουν το φετινό Πάσχα, χαρίζοντάς σας μια μοναδική εμπειρία.

Το The Mall Athens μπαίνει σε mood άνοιξης και υποδέχεται το Πάσχα με ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση.

Από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 9 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στην ασφάλεια του αγαπημένου εμπορικού κέντρου. Λαμπερά χρώματα, γιορτινή διάθεση και νέα στιλ που επιβάλλουν οι νέες τάσεις της ανοιξιάτικης μόδας σας περιμένουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το The Mall Athens έχει επιμεληθεί την διακόσμηση του με εναέρια δάση με γιγάντιες πεταλούδες και πολύχρωμα λουλούδια, ενώ σε κάθε επίπεδο υπάρχουν γλυπτά σε σχήμα φλιτζανιού και μπότας με φυσικά λουλούδια.

Από την μαγική ατμόσφαιρα του εμπορικού κέντρου, δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αληθινός ‘’Fantasy Land’’ κήπος με κινούμενα λαγουδάκια, τον οποίο ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται στο 1ο Επίπεδο του Εμπορικού Κέντρου.

Με αγορές 40 ευρώ και άνω από τα καταστήματα του The Mall Athens, δώρο ένα σοκολατένιο αυγό για όλη την Μεγάλη Eβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η ανοιξιάτικη διάθεση φτάνει στο peak της και φέτος το Πάσχα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Mall Athens, τον ασφαλέστερο προορισμό για τις αγορές σας.