«Λάδι και Ρίγανη»: Το ψητοπωλείο με τις all-time favorite γεύσεις στην καλύτερη εκδοχή τους

Αν είστε food lovers, γνωρίζετε πολύ καλά πως η μεσογειακή κουζίνα ανήκει δικαιολογημένα στις πιο δημοφιλείς του κόσμου. Και η αλήθεια είναι πως συνήθως αρκούν οι all-time favorite μεσογειακές γεύσεις, ένας foodie partner και μερικές «πειραγμένες» και κλασικές συνταγές με «άρωμα» Ελλάδας, για να απολαύσετε την αγαπημένη ώρα της ημέρας σας, εκείνη του φαγητού.

Κάπως έτσι λοιπόν βρεθήκαμε και εμείς στο The Mall Athens και συγκεκριμένα στο μεσογειακό ψητοπωλείο «Λάδι και Ρίγανη» για να δοκιμάσουμε τους αγαπημένους μας γευστικούς συνδυασμούς. Και αν αναρωτιέστε πώς ένα ψητοπωλείο, όπως αυτό, κατάφερε να μας συναρπάσει, μάθετε πως τέσσερα από τα πιο ξεχωριστά πιάτα του μενού που βρέθηκαν στον δίσκο μας ήταν αρκετά, για να μας υπενθυμίσουν πως τελικά, οι πρώτες ύλες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Μπορεί να γνωρίζαμε ήδη πως, ανάμεσα στα προϊόντα, το χοιρινό σουβλάκι και το σουβλάκι κοτόπουλο, συνοδευόμενα από την χειροποίητη αλάδωτη πίτα, είναι οι «πρωταγωνιστές» του ψητοπωλείου «Λάδι και Ρίγανη», καθώς αποτελούν all-time classic επιλογή όλων όσοι γνωρίζουν από φαγητό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξαν ευχάριστα και μερικά ακόμη πιάτα, όπως η φουρνιστή πατάτα με γύρο και σως φέτας και το green dish με γύρο χοιρινό, που αποτελούσε τη σαλάτα του lunch μας. Μία δοκιμή άλλωστε, ήταν αρκετή για να μας πείσει πως οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί μαζί με τα personal favorite υλικά, μπόρεσαν να κάνουν level-up στις γευστικές μας προτιμήσεις. Και επειδή, ως απαιτητικές food experts, θέλαμε να συνεχίσουμε τη γευσιγνωσία μας, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το τυλιχτό στην πιο σύγχρονη εκδοχή του και έτσι, επιλέξαμε δύο λαδοριγανόπιτες με γύρο χοιρινό και σουβλάκι χοιρινό αντίστοιχα. Πιστέψτε μας, μόλις έφτασε ο δίσκος μπροστά μας ήταν αδύνατο να συγκρατηθούμε.

Για εμάς τους food experts, το «Λάδι και Ρίγανη» είναι ένα μεσογειακό ψητοπωλείο αλλιώτικο από ό,τι έχουμε συνηθίσει, και αυτό οφείλεται στα χειροποίητα σουβλάκια που προσφέρει, στον αυθεντικό γύρο του αλλά και στις παραλλαγές των all-time classic πιάτων που ενθουσιάζουν. Και αν ακόμη αναρωτιέστε πόσο μπορεί να διαφέρει αυτό το μεσογειακό ψητοπωλείο από ένα παραδοσιακό ελληνικό ψητοπωλείο, μία επίσκεψή σας εκεί θα σας κάνει να καταλάβετε τη διαφορά. 

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m