Ένας λαμπερός οδηγός για το πρώτο κόσμημα του παιδιού σας

Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο είναι το μεγαλύτερο θαύμα και πρέπει να τιμηθεί με ένα λαμπερό κόσμημα.

Ένα υπέροχο δώρο από τον πρώτο κιόλας χρόνο του παιδιού είναι το ασημένιο, επιχρυσωμένο βραχιόλι με σμάλτο -κατάστημα Gregio και το χρυσό βραχιόλι – ταυτότητα 14Κ με μονόκερο όπου μπορείτε να χαράξετε το όνομα της μικρής σας – κατάστημα Jewls & Jems.  

Για τα κορίτσια, ένα αστραφτερό κόσμημα αποτελεί η ασημένια παραμάνα 925ο με σχέδιο μπαλαρίνας, την οποία μπορείτε μελλοντικά να μετατρέψετε σε κολιέ -κατάστημα Anna Maria Mazaraki και αντίστοιχα για τα αγόρια, η χρυσή καρφίτσα 9Κ με την λέξη “baby” - κατάστημα Oxette.

Τo κολιέ με σύμβολο αρκουδάκι από ασήμι 925ο με σμάλτο, -κατάστημα Li-LA-LO και το ασημένιο, επιχρυσωμένο κολιέ με ματάκι και σύμβολο κορίτσι, -κατάστημα Lamor, θα προσδώσουν σίγουρα χρώμα και λάμψη στην καθημερινότητά τους.  

Όταν τα κορίτσια της οικογένειας αποκτήσουν τις πρώτες τρύπες στα αυτιά τους, θα χρειαστούν σίγουρα κάποια όμορφα και υποαλλεργικά σκουλαρίκια όπως εκείνα με σχέδιο την άμαξα – κολοκύθα της Σταχτοπούτας - κατάστημα Pandora ή τις επιχρυσωμένες καρδιές με ζιρκόνια - κατάστημα Swarovski.  

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m