Τα key items της Navy & Green που δεν πρέπει να λείπουν από την ανδρική γκαρνταρόμπα

Τα Χριστούγεννα έρχονται και σίγουρα αναζητάτε τα ιδανικά δώρα για τους σημαντικούς άντρες της ζωής σας ή πολύ απλά επιθυμείτε να προσθέσετε στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας ένα διαχρονικό key item. Όποιος και να είναι ο λόγος, ο προορισμός για αγορές είναι πάντα ένας!

Μόλις περάσετε την κεντρική είσοδο του στολισμένου εμπορικού κέντρου και αισθανθείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας «αγκαλιάζει», κατευθυνθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κατάστημα Navy & Green του 2ου επιπέδου, για value – for - money αγορές.

Θα ανακαλύψετε μια συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες και το lifestyle του σύγχρονου άνδρα. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας με το μοναδικό design και την πρακτικότητα, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου και δίνουν χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη νέα συλλογή της Navy & Green θα ανακαλύψετε jackets και πανωφόρια που χαρακτηρίζονται από απαράμιλλο στιλ και προσαρμοστικότητα.

Η Hyper Jacket Collection του διαχρονικού brand, είναι ήδη στο κατάστημα για να προσφέρει λύσεις στα καθημερινά requests των ανδρών που ξέρουν τι θέλουν.

FACTS:

  • Τα πολυμορφικά πανωφόρια μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές ανάγκες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, από casual και πρακτικές εμφανίσεις έως formal περιστάσεις.
  • Η αποσπώμενη κουκούλα, οι αποσπώμενες επενδύσεις, όπως και οι τσέπες που είναι τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία του jacket, επιβεβαιώνουν την έννοια της πολυχρηστικότητας.
  • Θα εκτιμήσετε τον υδροφοβικό τους χαρακτήρα (water repellent) καθώς και το αναπνέον (breathable) ύφασμα από το οποίο έχουν κατασκευαστεί, αφού δημιουργούν μια άνετη και ευχάριστη αίσθηση με την πρώτη δοκιμή.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m