Βρες τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα στο Jewls and Jems στο The Mall Athens!

Η γυναίκα και το κόσμημα ήταν από πάντα αλληλένδετα στοιχεία. Τα κοσμήματα είναι χωρίς αμφιβολία αυτά που μπορούν πραγματικά να “απογειώσουν” ένα look. Να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω σε ένα outfit, όποια κι αν είναι η περίσταση. Αρκεί να σκεφτείς πόσο διαφορετικό είναι ένα look χωρίς για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Ή χωρίς ένα ωραίο κολιέ και μερικά δαχτυλίδια.

Δεν αρκεί όμως μόνο απλά να προσθέσεις κοσμήματα στο outfit σου. Θα πρέπει να κάνεις και τη σωστή επιλογή.

Στο Jewls and Jems του The Mall Athens, όχι μόνο θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι, αλλά θα το βρεις και σε ασυναγώνιστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.

Τα καταστήματα Jewls and Jems ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην ελληνική αγορά το έτος 2000. Η ιδέα πίσω από τα Jewls and Jems είναι η αγάπη για τις γυναίκες, η ομορφιά και η ικανοποίηση. Έχοντας σαν πρωταρχική τους έννοια αυτήν τη σχέση, τα Jewls and Jems σχεδιάζουν και φτιάχνουν κοσμήματα που μπορούν και ισορροπούν τη διαχρονική γυναικεία ομορφιά και θηλυκότητα με τη δυναμικότητα της εποχής.

Στο κατάστημα του The Mall Athens θα βρεις ένα εύρος επιλογών σε σχέδια, χρώματα και σχήματα που μπορούν και καλύπτουν το γούστο, το στυλ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γυναικών, αλλά και ποικιλίακοσμημάτων τόσο σε χρυσό 9 καρατίων όσο και σε ασήμι 925 εξαιρετικής ποιότητας.

Με μια βόλτα στο The Mall Athens θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειώσεις κάθε look σου. Μην το σκέφτεσαι!

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m