Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη νέα σχολική χρονιά των μικρών σας

Το πρώτο σχολικό κουδούνι κοντεύει να χτυπήσει και οι προετοιμασίες των γονιών για τα πολυπόθητα σχολικά είδη βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σχολείο, το οποίο όλα τα παιδιά λαχταρούν να ανανεώσουν είναι φυσικά η σχολική τσάντα. Για τα κορίτσια η επιλογή μπορεί να είναι πολύχρωμη και fun με το σακίδιο της Cabaia, -κατάστημα Lapin House ή cool και στιλάτη με την τζιν τσάντα από το κατάστημα Cool Club. Για να γίνει η εμπειρία του διαβάσματος μια διασκεδαστική διαδικασία, προσθέστε στην τσάντα το stationery set με σχέδιο μονόκερου, -κατάστημα Accessorize.

 

Για τους μαθητές που λατρεύουν τα Lego, μπορούν να πάρουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στο σχολείο σε μορφή σακιδίου με πολλές τσέπες -brand Lego, κατάστημα Public. Εάν πάλι οι μικροί σας είναι fan των sports, το αθλητικό backpack New Balance, -κατάστημα Comfuzio είναι το κατάλληλο για να τους συνοδεύσει σε όλες τους τις δραστηριότητες.

Για να «γεμίσουν ενέργεια» οι μαθητές, χρειάζονται απαραίτητα κάποιο σνακ ενδιάμεσα από τα μαθήματα τους. Τα τρόφιμα αυτά μπορούν να τα αποθηκεύσουν στο σετ φαγητού -brand Skip Hop, κατάστημα ELC και τον αγαπημένο τους χυμό στο παγούρι από ανοξείδωτο υλικό -brand Fresk, κατάστημα DPAM. Όλα αυτά μπορούν να τα μεταφέρουν άνετα με την τσάντα φαγητού σε μοτίβο Boho Rainbow -brand Sentio, κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m