Η Kiko Milano ενώνει τις δυνάμεις της με τη Disney και παρουσιάζει τη νέα συλλογή: The Little Mermaid

Η KIKO MILANO συνεργάζεται με την DISNEY και λανσάρει την νέα limited edition συλλογή THE LITTLE MERMAID: μια καλοκαιρινή συλλογή εμπνευσμένη από τη ζωντανή μεταφορά της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, η Μικρή Γοργόνα. Η νέα limited edition συλλογή αντικατοπτρίζει την μοναδική ιστορία της ταινίας και τις αξίες που προβάλλει: την ελευθερία, την αυτοπεποίθηση και την δυναμικότητα. Πρόκειται για ένα πραγματικό θησαυρό ομορφιάς, ιδανικό για τις περιπετειώδεις μέρες του καλοκαιριού. Τα προϊόντα είναι ανθεκτικά στο νερό και διαθέτουν συνθέσεις με ενυδατική δράση. Ό,τι χρειάζεστε για να ανακαλύψετε τα βάθη του ωκεανού, να εξερευνήσετε τις εντυπωσιακές ακτές και να απολαύσετε τις μαγικές στιγμές κάτω από τον ζεστό, καλοκαιρινό ήλιο.

Η συλλογή THE LITTLE MERMAID της Disney ζωντανεύει μέσα από κομψές και περίτεχνες συσκευασίες που μετατρέπουν κάθε προϊόν σε ένα πολυτελές κόσμημα ομορφιάς. Εμπνέονται από μαργαριτάρια και σχέδια κοχυλιών και στολίζουν πανέμορφα το boudoir σας. Οι νέες αποχρώσεις της συλλογής είναι εμπνευσμένες από τα καταπληκτικά χρώματα της θάλασσας. Οι μπλε τόνοι αντικατοπτρίζουν την ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου, ενώ οι χρυσαφί τόνοι της άμμου θυμίζουν τις ομορφιές της ακτογραμμής. Ανακαλύψτε τις πλούσιες αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί και του πράσινου που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν ηρωίδες παραμυθιών.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m