Ανακαλύψτε υπέροχες προτάσεις για ξεχωριστά και πολύτιμα δώρα στο νέο κατάστημα Gregio

Η διαχρονικότητα, η κομψότητα και ο συμβολικός χαρακτήρας ενός κοσμήματος το καθιστά ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για τον εαυτό μας. Στο νέο κατάστημα Gregio, το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο 0 του στο The Mall Athens θα ανακαλύψετε τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα.

Μοναδικές δημιουργίες με την υπογραφή του Gregio, ενός brand, που έχει τις ρίζες του βαθιά στην ελληνική παράδοση της αργυροχρυσοχοΐας, αλλά ταυτόχρονα το όραμά του παράλληλο με το μέλλον.

Η επωνυμία “Gregio” αποτελεί συνώνυμο των πιο ευφάνταστων και κομψών κοσμημάτων, από χρυσό, ασήμι και επιλεγμένες πέτρες, που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις των γυναικών από το 1999 και ολοκληρώνουν τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις τους.

Η Gregio σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ελληνικά brand κοσμημάτων, που μέσω του αποκλειστικού δικτύου συνεργατών σε όλο τον κόσμο φτάνει σε περισσότερα από 400 καταστήματα στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Η Gregio εξάγει τα προϊόντα της σε περίπου 28 χώρες παγκοσμίως.

Στο νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο 0 του στο The Mall Athens  θα βρείτε κοσμήματα και ρολόγια που απευθύνονται σε κάθε τύπο γυναίκας! Σε έντονα χρώματα, σε ασήμι 925 ή σε χρυσό Κ14 με πολύτιμες πέτρες ή/και σε πιο minimal γραμμές, βρίσκεται σίγουρα αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία shopping  με τους ανθρώπους του Gregio να βρίσκονται εκεί για να σας εξυπηρετήσουν με τον πιο φιλικό τρόπο.

Get into #gregioworld @The Mall Athens  !

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m