Η IKEA στο The Mall Athens με κατάστημα “νέας γενιάς”!

Μια νέα άφιξη - έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του The Mall Athens! Η ΙΚΕΑ έρχεται στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο με ένα νέο κατάστημα “νέας γενιάς”. Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να αγοράσουν άμεσα, εύκολα και γρήγορα αξεσουάρ και μικρότερα έπιπλα, όλα αυτά δηλαδή που μπορούν να μεταφερθούν σε μια μπλε τσάντα ΙΚΕΑ.

Ταυτόχρονα, το κατάστημα “νέας γενιάς” ΙΚΕΑ προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να αποκτήσουν και τα μεγαλύτερα έπιπλα, κάνοντας παραγγελία για παράδοση στο σπίτι ή για δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ στο Αεροδρόμιο και τον Κηφισό.

Η νέα άφιξη στο The Mall Athens θα γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός για αγορές που αφορούν το σπίτι. Οι λάτρεις της διακόσμησης αλλά και όσοι αναζητούν νέες επιλογές και λύσεις για το σπίτι τους θα βρουν τον δικό τους “παράδεισο” στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Tο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης περίπου 2.000 τ.μ., θα προσφέρει πάνω από 1.300 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς και χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη.

Το κατάστημα “νέας γενιάς” ΙΚΕΑ ανοίγει τις πόρτες του και σε περιμένει να το ανακαλύψεις στο μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ελλάδας.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m