Γνώρισε τη νέα εποχή της Bershka στο ανανεωμένο κατάστημα του The Mall Athens!

ίτε με περισσότερα είτε με λιγότερα χρήματα, το shopping παραμένει πάντα πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές μας. Όταν λέμε “shopping” δεν εννοούμε να κάνεις απλά τις αγορές σου σε ένα κατάστημα αλλά να ζήσεις μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία.

Αυτή την εμπειρία μπορείς να τη βιώσεις στο ανανεωμένο κατάστημα Bershka στο The Mall Athens.

Tι περιλαμβάνει μια upgraded shopping experience; Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άψογη εξυπηρέτηση και τα πιο “hot” κομμάτια που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στο κατάστημα Bershka στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

Η Bershka άνοιξε το ανανεωμένο της κατάστημα και έκανε το ντεμπούτο της με το νέο image της μάρκας για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το κατάστημα διαθέτει χώρο πώλησης 692 τετραγωνικών και προσφέρει στους πελάτες τις τελευταίες συλλογές και τάσεις, καθώς και τις πιο σύγχρονες εμπειρίες και υπηρεσίες της Bershka, χάρη στην τεχνολογία με την οποία έχει εξοπλιστεί, συμπεριλαμβανομένων led οθονών που εμπνέουν και δίνουν μεγαλύτερο δυναμισμό σε ολόκληρο το χώρο.

Δίνοντας έμφαση πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, το κατάστημα έχει 26 δοκιμαστήρια και ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο online collect.

Η Bershka Andares, η οποία έχει τις τελευταίες εξελίξεις στην οικολογική αποδοτικότητα, παρουσιάζει επίσης τη νέα εικόνα της μάρκας, εμπνευσμένη από εικόνες της φύσης και δίνοντας προτεραιότητα στην προβολή των συλλογών, μέσα από χώρους που γίνονται ελκυστικές εσωτερικές προθήκες.

Η δημιουργία ενός ουδέτερου χώρου όπου τα ρούχα και τα χρώματά τους είναι πρωταγωνιστές είναι ένα από τους πιο αξιόλογους χώρους του νέου καταστήματος.

Η νέα εποχή ήρθε στο κατάστημα Bershka του The Mall Athens. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m