Απογείωσε την εμπειρία shopping στο The Mall Athens με τα πιο διάσημα ρολά κανέλας του Cinnabon®!

Αν βρεθείς για shopping στο The Mall Athens, τότε δοκίμασε αυτό: Κλείσε τα μάτια σου και ακολούθησε τη μύτη σου.

Το άρωμα της ζεστής ζύμης και της κανέλας θα σε οδηγήσει απευθείας στο 3ο επίπεδο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου, εκεί όπου σε περιμένουν τα πιο διάσημα και αφράτα ρολάκια κανέλας στο Cinnabon®

Όλα ξεκίνησαν με έναν πατέρα, έναν γιο και μια αποστολή για να δημιουργηθεί  από το μηδέν το καλύτερο ρολό κανέλας του κόσμου. Προσθέστε έναν διάσημο αρτοποιό, μήνες δοκιμών και σφαλμάτων, εκατοντάδες διαφορετικές συνταγές και - BOOM! - Έχεις την γλυκιά  τελειότητα που σύντομα έγινε η ταυτότητα Cinnabon®..

Όταν το δίδυμο πατέρας-γιος κατέληξαν στον πιο μαγικό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών από όλο τον κόσμο, ήξεραν ότι είχαν δημιουργήσει την τέλεια συνταγή. Έτσι στις 4 Δεκεμβρίου 1985, μεταμόρφωσαν το σκληρή τους δουλεία και το όνειρο τους σε μια πεντανόστιμη  πραγματικότητα με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Cinnabon® στο SeaTac Mall στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

Πλέον, το Cinnabon® είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και περιζήτητα brands  παγκοσμίως με πάνω από 1500 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και με κατάστημα στο The Mall Athens.

Όποια και αν είναι η διάθεσή σου, πιστεύουμε πως η ζωή χρειάζεται Frosting®. Η δήλωση μας αυτή αντικατοπτρίζει τις παγκοσμίου φήμης δημιουργίες μας, αλλά ακόμα περισσότερο δίνει νόημα στον λόγο που είμαστε εδώ: Προσφέρουμε στιγμές χαράς που ομορφαίνουν την ζωή σας.

Τα Cinnabon είναι η δική σου μικρή απόδραση. Το frosting στην ζωή σου...

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μπορείς να συνδυάσεις το shopping σου με την πιο γλυκιά εμπειρία, με μια επίσκεψη στο Cinnabon® που υπόσχεται να σε ταξιδέψει στα πιο συναρπαστικά γευστικά μονοπάτια.

Και όλα αυτά…σε περιμένουν στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens!

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m